Sausklaar stucen

Sausklaar laten stucen door de specialisten? Interflex Afbouw heeft al jarenlang ervaring in het stucen van muren en plafonds, sierpleisterwerk en schilderwerk. Zowel voor bedrijven als voor particulieren. Wij werken in nieuwbouwwoningen, maar ook in monumentale panden.

Interflex Afbouw staat voor persoonlijk contact, kwaliteit, vakmanschap en flexibiliteit. Wij zijn er voor alle afbouwwerkzaamheden binnen en buiten. Wij werken uitsluitend met de beste materialen en gaan voor de hoogste kwaliteit en service.

Sierpleister en pleisterwerk, spuitwerk, sierlijsten en betonstuc. Traditioneel stucwerk en onderhoud. Niets is ons te gek en vrijwel alles is mogelijk.

Qua schilderwerk leveren wij zowel binnen- als buitenschilderwerk. Voornamelijk trappen, kozijnen, deuren, plafonds en muren. Zowel voor een nieuwbouwwoning als bestaande woning kunnen wij een heel nieuw interieur creëren.  Neem vooral een kijkje op onze diensten voor een totaalbeeld van de mogelijkheden.

Wat kost sausklaar stucen per m2?

Ben je ook benieuwd naar de prijzen van 2022 voor sausklaar stucen. Wij hanteren vanaf 50m2 tijdelijk 10% korting. Binnen stucen kost v.a. €9,50 per m2. Sausklaar glad stucen €15,50 per m2. Raapwerk €19,50 per m2.  Vraag snel een offerte om een persoonlijke aanbieding te ontvangen! Sausklaar stucen per m2 prijs opvragen!

Bereken prijs sausklaar stucen per m2

Hoe kunnen wij u helpen?

Waarom Interflex Stuc?

ONTVANG DIRECT EEN OFFERTE
NU MET 10% KORTING

Offerte aanvragen